//Cele mai frumoase destinatii pentru 2019

Cele mai frumoase destinatii pentru 2019

Daca deja va ganditi la vacanta de anul viitor si vreti sa alegeti un loc care sa va lase cu gura cascata, recomandat de calatori din intreaga lume va puteti ghida dupa topul facut de Lonely Planet.

Lonely Planet a facut deja un top al celor mai bune destinatii de calatorie in 2019. Realizate in functie de nominalizarile editorilor, localnicilor si influencerilor este vorba de fapt despre doua topuri: cel al celor mai frumoase orase si cel al celor mai frumoase tari.
.
Top cele mai frumoase 10 orase de vizitat in 2019

1.Copenhaga, Danemarca
2. Shenzhen, China
3. Novi Sad, Serbia
4. Miami, FL, SUA
5. Kathmandu,Nepal
6. Mexico City, Mexic
7. Dakar, Senegal
8. Seattle, WA, SUA
9. Zadar, Croatia
10. Meknes, Maroc

Top cele mai frumoase 10 tari de vizitat in anul 2019 sunt:

1. Sri Lanka
2. Germania
3. Zimbabwe
4. Panama
5. Kargazstan
6. Iordania
7. Indonezia
8. Belarus
9. Sao Tome si Principe
10. Belize

Lonely Planet este un brand international foarte respectat si lider mondial in furnizarea de informatii despre calatorii.

Pentru romani unele dintre dintre aceste destinatii nu sunt chiar la indemana, mai ales ca cele din prima parte a topului sunt destul de departe de Romania. Daca va hotarati la vreuna dintre aceste destinatii pentru vacanta 2019, va recomandam sa va rezervati din timp bilete de avion avion pentru a obtine preturi mai mici si sa nu uitati de sigiliile de bagaje, indispensabile intr-o calatorie in care mijlocul de transport este avionul. Si in care bagajele dumneavoastra vor tranzita mai multe aeroporturi si nu le vetiavea sub directa supraveghere in cea mai mare parte a calatoriei.
Vedeti aicicum functioneaza Travel Seal si ce garantii va ofera nu doar in aeroport sau in cala avionului, ci si in camera de hotel.

By Travel Seal|2019-01-07T15:14:55+00:00decembrie 6th, 2018|Blog|Comentariile sunt închise pentru Cele mai frumoase destinatii pentru 2019

About the Author: Travel Seal