//Cat costa o doza de bere in lume?

Cat costa o doza de bere in lume?

Site-ul howmuch.net a facut o harta a preturilor la bere in tarile lumii. Ei s-au folosit de cifrele oferite de The Wall Street Journal care a extras Indexul preturilor la o doza de bere din site-ul agregator de calatorii OMIO pentru a compara preturile din diferite orase. Pentru a putea face o comparatie, valutele straine au fost convertite in USD. Iar pretul mediu luat in considerare a fost cel de la un bar, mai degraba decat cel de la un supermarket.

 

Orasele cu cea mai scumpa bere din lume sunt:
  1. Hong Kong, China: 10,86 dolari
  2. Geneva, Elvetia: 10,77 USD
  3. Tel Aviv, Israel: 9,53 dolari
  4. New York, SUA: 8,97 USD
  5. Miami, SUA: 8,97 dolari

 

Orasele cu cea mai ieftina bere din lume sunt
  1. Bratislava, Slovacia: 2,22 dolari
  2. Delhi, India: 2,31 dolari
  3. Kiev, Ucraina: 2,36 dolari
  4. Orasul Ho Chi Minh, Vietnam: 2,58 dolari
  5. Cracovia, Polonia: 2,70 $
Cata bere beau locuitorii marilor orase

Pe langa compararea preturilor la bere, site-ul howmuch.net a mai prezinta si o harta cu consumul de bere pe cap de locuitor in orasele lumii.

In general, oamenii din marile orase din Europa si din America de Nord consuma mai multa bautura decat oamenii din orasele asiatice (cu exceptia orasului Ho Chi Minh). O alta tendinta generala este aceea ca orasele cu bere la preturi mai ridicate (evidentiate de conturul portocaliu si roz in cercuri) au tendinta de a avea cantitati mai mici de consum pe cap de locuitor, comparativ cu orasele cu bere mai ieftina (evidentiate de contururile galbene si verzi din cercuri).

Nu uitati de TravelSeal

Si in orice oras v-ati stabili destinatia, daca zburati cu avionul, nu uitati sa va protejati bagajele cu un sigiliu de bagaje TravelSeal.  Daca aveti un zbor cu escala, cu atat mai mult aveti nevoie de un sigiliu pentru bagajele care vor fi manipulate in mai multe etape pe diferite aeroporturi.

Sigiliul TRAVELSEAL poate fi deschis doar o data si nu poate fi inchis la loc. Vedeti aici cum functioneaza si ce garantii va ofera nu doar in aeroport sau in cala avionului, ci si in camera de hotel. Fiecare sigiliu pentru bagaje TRAVELSEAL este in scriptionat cu un numar unic de identificare. Acest lucru inseamna ca astfel nu poate fi schimbat fara ca dumneavoastra sa observati.

 

Daca se intervine in mod neautorizat asupra sigiliului veti observa imediat. Astfel, aveti posibilitatea sa verificati bagajul si sa faceti reclamatie pe loc in cazul in care va lipsesc bunuri. Iar sansele de a va recupera eventualele obiecte sustrase sau de a obtine despagubiri devin maxime. Va veti recunoaste mai usor bagajul dumneavoastra atunci cand acesta este securizat cu sigiliul pentru bagaje TRAVELSEAL.

Sursa: https://howmuch.net/articles/prices-of-a-pint-of-beer-around-the-world

By TravelSeal|2019-04-08T14:20:43+00:00aprilie 8th, 2019|Blog|Comentariile sunt închise pentru Cat costa o doza de bere in lume?

About the Author: TravelSeal