//Orasele cu cele mai bune conditii din lume

Orasele cu cele mai bune conditii din lume

Viena a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, orasul cu cele mai bune conditii de trai din lume pentru locuitorii sai, alaturi de Melbourne (in timp ce Londra si New York nu au reusit sa ajunga din nou in top 40)

Trei dintre primele zece orase cu cele mai bune conditii de trai sunt in Australia si trei sunt in Canada. Exista doar doua orase europene in top 10 – Viena si Copenhaga. Pe ultimul loc, cu cele mai vitrege conditii de trai din lume este capitala siriana, Damasc.
Capitala austriaca a obtinut scoruri aproape perfecte intr-un studiu care a analizat 140 de orase din intreaga lume si le-a dat note pentru siguranta, asistenta medicala, cultura, mediu, educatie si infrastructura.
Melbourne este pe locul doi, in timp ce nici Londra, nici New York nu au prins top 40. Cel mai putin „dezirabil” oras din lume a fost desemnat capitala Siriei, Damasc, tot pentru al doilea an la rând.

Cele mai dorite orase
 1. Vienna, Austria
 2. Melbourne, Australia
 3. Sydney, Australia
 4. Osaka, Japan
 5. Calgary, Canada
 6. Vancouver, Canada
 7. Tokyo, Japan
 8. Toronto, Canada
 9. Copenhagen, Denmark
 10. Adelaide, Australia
Cele mai vitrege orase
 1. Caracas, Venezuela
 2. Algiers, Algeria
 3. Douala, Cameroon
 4. Harare, Zimbabwe
 5. Port Moresby, Papua New Guinea
 6. Karachi, Pakistan
 7. Tripoli, Libya
 8. Dhaka, Bangladesh
 9. Lagos, Nigeria
 10. Damascus, Syria

(sursa The Economist Intelligence Unit Global Liveability Ranking 2019)

Riscuri care pot fi prevenite

Chiar daca au scoruri bune sau nu la capitolul conditii de trai, nu la fel se clasifica orasele lumii in ceea ce priveste securitatea bagajelor pe aeroporturile lor. Vestea proasta este ca, bunurile pe care le transportati in bagajul de cala nu mai sunt in siguranta pe nici unul dintre aeroporturile lumii. Asta arata statisticile date publicitatii in ultimele luni de media online si offline. (Huffington post, Conde Nast Traveler, Travel and Leisure sunt doar cateva surse).

Fenomenul este cu atat mai ingrijorator cu cat nu mai vorbim doar despre bunuri de mare valoare, pe care orice calator prevazator a invatat deja ca nu trebuie sa le transporte in bagajul de cala. Acum vorbim despre bunuri la care nimeni nu s-a gandit ca ar putea reprezenta o tentatie pentru hotii specializati in furtul din bagaje.

Vestea buna este ca, in ceea ce priveste riscul de a va fi furate bunuri din bagajul de cala pe aeroport, acest lucru il puteti preveni.

Securizati-va bagajele cu sigiliul de bagaje TravelSeal!

Pont

Un bagaj colorat, care iese in evidenta va fi ocolit de hoti. Fiind usor de recunoscut va sta mai putin pe banda de bagaje si va sari in ochi celor din jur atunci cand este manuit de altcineva decat de stapanul lui. Va veti recunoaste mai usor bagajul dumneavoastra atunci cand acesta este securizat cu sigiliul pentru bagaje TRAVELSEAL .

 

By Travel Seal|2020-02-17T12:34:57+00:00februarie 17th, 2020|Blog|Comentariile sunt închise pentru Orasele cu cele mai bune conditii din lume

About the Author: Travel Seal