/Termeni si conditii
Termeni si conditiiTravel Seal2016-10-20T17:14:21+00:00

Termeni si conditii de utilizare

Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul sigiliibagaje.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor menţionate în paragrafele următoare.

Conţinut site şi copyright

sigiliibagaje.ro face eforturi permanente pentru a prezenta informaţii exacte în cadrul acestui site. Rareori, acestea pot conţine inadvertenţe punctuale: unele specificaţii sau preţurile pot fi modificate sau pot conţine erori de operare.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecţiuni tehnice apărute la server.

sigiliibagaje.ro şi toate informaţiile conţinute sunt proprietate a companiei ADS CONCEPT TOTAL SOLUTION SRL.
.

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sigiliibagaje.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor sigiliibagaje.ro şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată.

Dispoziţii finale

sigiliibagaje.ro îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.